ik help je om

je fit te voelen en er

fit uit te zien

Hey, ik ben Thijs Haasnoot

Sinds 2012 ben ik aan het werk als personal trainer en fitness coach. De laatste 8 jaar bij Vondelgym in Amsterdam. Ik ben medeoprichter van Project Ijzersterk, een bedrijf voor online fitness coaching. En nu werk ik als Trainer Thijs weer volledig zelfstandig, zodat ik me kan focussen op wat mij de meeste voldoening geeft: mensen 1-op-1 begeleiden in de gym.

Ik heb samengewerkt met Men's Health, ben in verschillende podcasts en tijdschriften verschenen en was student van het jaar 2016 op het CIOS. Daarnaast was ik speler van het jaar bij de C3 van Valken '68. Ik heb zwemdiploma's A & B, waar ik niet verlegen over ben. En ben ik trotse eigenaar van een Ford Focus uit 2011.

Maar wat maakt het uit wat ik heb gedaan en waar ik geweest ben. Het gaat erom waar ik jou naartoe kan brengen. Je wilt graag gespierder zijn, je sterker voelen en gezond zijn. Met een druk leven, waarbij je meerdere ballen in de lucht moet houden, is dat niet altijd makkelijk. Je gaat graag naar de sportschool, maar je kunt geen routine vinden die werkt. Je progressie stagneert. Of je boekt resultaat, maar weet het vervolgens niet vast te houden. Het is frustrerend. Herken je dit?

Dan is het tijd voor wat IJzer Therapie met Trainer Thijs!

Plan kennismaking
Plan kennismaking

We zorgen dat jouw plan aan drie eisen voldoet: simpel, effectief en duurzaam

Veelgestelde vragen

Waar gaan we trainen?

De trainingen vinden plaats in Vondelgym Oost op de Wibautstraat 131. Je hebt een abonnement nodig bij Vondelgym naast je 12 weken traject.

Hoe vaak moet ik trainen?

Minstens drie keer per week om progressie te boeken. Meer mag natuurlijk altijd! Samen overleggen we de beste aanpak.

Krijg ik een voedingsplan?

Ja. Maar de vorm is afhankelijk van je doel en behoeftes. In een app die ik gebruik krijg je tientallen maaltijden afgestemd op jouw doel.

Wat zijn de kosten?

Dit verschilt per traject. Voordat we het hebben over geld gaan we eerst goed in kaart brengen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Als we een goede match zijn en allebei een volmondige ‘JA’! geven op samen een traject aangaan, gaan we kijken welk financiële plaatje daarbij past.

Wat gebeurd er na een 12 weken traject?

Na 12 weken kijken we hoe je ervoor staat en waar je behoeftes liggen. Je kan daarna zelf verder of met een maandelijks opzegbare vorm van personal training.

Hoe en wanneer kan ik beginnen?

Als je deze uitdaging aan wilt gaan, kun je je hier aanmelden. Ik vraag je een formulier in te vullen, om alvast een beeld te krijgen van jouw doel en behoeften. Daarna neem ik contact met je op om een kennismaking in te plannen. Mijn agenda zit goed vol, daarom werk ik alleen met mensen die met een goede instelling en inzet te werk gaan. Als we een goede match blijken te zijn, dan zorgen we dat we zo snel mogelijk van start kunnen.