Hoe gaan

we jouw plan

opbouwen?

Simpel, effectief, duurzaam

Iedereen heeft een gelimiteerde hoeveelheid tijd, aandacht en energie. Als het op is, is het op en je leven vraagt al genoeg van die reserves. Werk, gezin, vrienden, sport, voeding, slaap enzovoort. Om maximaal resultaat te halen en een leven te hebben moet je dus slim omgaan met jouw tijd, aandacht en energie.

Daarom is het extreem belangrijk dat jouw plan aan drie eisen voldoet:

Simpel
Effectief
Duurzaam

Simpel zodat je niet te veel hoeft na te denken. Effectief zodat je geen tijd verspilt. Duurzaam zodat je het ook op lange termijn kan volhouden. Anders heb je er niet veel aan.

Dit doen we door prioriteiten te stellen. We focussen ons op de belangrijkste en meest impactvolle principes op het gebied van trainen, voeding en herstel. Pas als dat goed gaat voegen we complexiteit toe.

Plan kennismaking
Plan kennismaking

Als je waanzinnige resultaten wilt, moet je waanzinnige veranderingen maken

De mate waarin jij jouw plan gaat nakomen en hoe je deze uitvoert, wordt bepaald door je mindset. Vies woord, maar ik weet geen betere. Hieronder vallen o.a. je motivatie, discipline en wilskracht.

Mindset is daarom de fundering van het plan. Daarboven komen de draagmuren. Slaap en stress. Minder slaap en meer stress betekent minder energie en dus minder capaciteit om je training en voeding goed te doen.

Boven op de draagmuren bouwen we de piramides.Training en voeding. Hoe groter, moeilijker, uitdagender jouw doel, hoe hoger je die piramides moet bouwen. Hoe hoger de piramides moeten, hoe sterker de draagmuren, slaap en stress, moeten staan. Hoe meer de draagmuren moeten dragen, hoe sterker de fundering moet zijn.

Zo stellen we prioriteiten. En zo houden we het Simpel, Effectief en Duurzaam.

Plan kennismaking
Plan kennismaking